В районній бібліотеці діє виставка картин острожанки Людмили Шевчук «Поклик душі»

22 Березня 2018, 11:29
Виставка картин Людмили Шевчук 6885
Виставка картин Людмили Шевчук

В холі Острозької районної центральної бібліотеки представлено художні роботи бібліотекаря Острозької ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Людмили Шевчек.

Пані Людмила з дитинства захоплюється живописом. Та через життєві обставини була змушена обрати інший професійний шлях. Вона має понад 40 років досвіду роботи у бібліотечній справі. Нині працює у книгозбірні школи. Працюючи бібліотекарем вона не полишила своє захоплення малювати.

Людмила Шевчук
Людмила Шевчук

 

Наразі Людмила Дмитрівна учениця художньої студії для дорослих Острозької дитячої школи мистецтв.  Свою мрію  дитинства – навчитися професійно малювати, вона почала втілювати у 61 рік.  Її картини сповнені світла та любові. На них оживає море, повняться літнім ароматом квіти, а детально промальовані архітектурні споруди вражають майстерністю руки автора.

Роботи Людмили Шевчук
Роботи Людмили Шевчук

 

«Близько тридцять років, я не брала до рук пензля. Тому, я безмежно вдячна директору школи мистецтв Наталії Петрівні Балаушко за таку прекрасну можливість реалізувати те, про що я мріяла все життя. Також я щиро дякую за підтримку моїй не менш творчій сім’ї. Віра в мене коханого чоловіка Анатолія, сина Дмитра, донечки Анастасії, моїх онуків мене завжди надихають», – ділиться пані Людмила.

Охочих поспілкуватися з художницею запрошують 23 березня о 14:00 год. на творчу зустріч у бібліотеці.

1
Виставка картин у РЦБ
Виставка картин у РЦБ

1
Людмила Шевчук
Людмила Шевчук

2
Виставка картин у Острозькій районній центральній  бібліотеці
Виставка картин у Острозькій районній центральній бібліотеці

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024