Щаслива родина - міцна Україна: острожани у столиці говорять, як подолати кризу сім`ї

14 Березня 2018, 12:34
5619

Делегація від Острога перебуває в Києві, де бере участь у Всеукраїнському форумі сім'ї «Щаслива родина - міцна Україна». 

У складі рівненської делегації Острог представляють професор Василь Жуковський, поет Юрій Матвійчук, аспіранти НаУОА Павло Захарук і Галина Максимчук. Під час заходу говоритимуть про цінність інституту сім'ї, виклики родинному вихованню, християнські цінності в сімейному житті. Острожани також презентуватимуть книгу Антуана Лісеца

Острожани на форумі презентують книгу Антуана Лісеца
Острожани на форумі презентують книгу Антуана Лісеца

 

«Інститут сім'ї сьогодні переживає своєрідну кризу - збільшується кількість розлучень, падає рівень народжуваності. Укупі з наступом на традиційну родину, пропагандою одностатевих шлюбів, антисімейною діяльністю загалом, маємо доволі не просту ситуацію на рівні держави. На форумі освітяни, медійники, психологи, соціологи, політики та представники різних релігійних конфесій мають виробити спільну стратегію захисту сімейних цінностей. Підсумком заходу стануть звернення до вищих органів влади та ухвалення резолюції», – у коментарі для Район.Острог зауважила Галина Максимчук.

Острожани на Всеукраїнському форумі «Щаслива родина - міцна Україна»
Острожани на Всеукраїнському форумі «Щаслива родина - міцна Україна»

Програма форуму
Програма форуму

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39