В Острозькій академії відбудуться «Дні кар’єри ЄС»

19 Березня 2018, 10:10
В Острозькій академії відбудуться «Дні кар’єри ЄС» 4273
В Острозькій академії відбудуться «Дні кар’єри ЄС»

Інформаційний центр Європейського Союзу запрошує до участі  у «Дні кар’єри ЄС» підприємців, представників компаній, установ та молодь.

Заходи відбуватимуться  20 березня з 11:00 по 17:00 у Національному університеті «Острозька академія» (ауд. 15, центральний хол).

«Дні кар’єри ЄС» є складовою великого інформаційного проекту «Інформаційна підтримка молоді та Мереж ЄС в Україні», що є ініціативою та фінансується Представництвом ЄС в Україні. Цей захід,  має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді в європейському вимірі. Під час заходу, гості зможуть отримати знання, що знадобляться у професійній діяльності, дізнатися про ситуацію на ринку праці, можливості навчання та стажування за кордоном, а також отримати консультації зі сторони представників комерційних компаній. «Дні кар’єри ЄС» відрізняються від звичайних ярмароків вакансій своїм європейським виміром, адже це не просто про вакансії, але й про інші кар’єрні можливості, – зауважив Максим Карповець, координатор Інформаційного центру ЄС в м. Острог (при Національному університеті «Острозька академія»)

Максим Карповець
Максим Карповець

 

Усі учасники зможуть безкоштовно долучитися до заходів для розвитку навиків, важливих для професіонального зростання:

  • Панельна дискусія «Чи чекають українців європейські роботодавці?» (12:00, Центральний корпус НаУОА, вчена рада)
  • Тренінг 1. «Як правильно написати мотиваційний лист до європейських роботодавців». Тренер: Кирил Безкоровайний (м. Київ), офіційний делегат від молоді в ООН, головний редактор науково-популярного журналу «Куншт» (14:00, Центральний корпус НаУОА, ауд. 2)
  • Тренінг 2. «Євроінтеграція маленького міста: приклад Острога». Тренер: Олеся Гощук, керівник центру туристичної інформації м. Острог (14:00, Центральний корпус НаУОА, ауд. 6)
  • Тренінг 3. «Як успішно подати заявку на програми Erasmus +» Тренер: Тетяна Сушицька, фахівець з координування роботи з іноземними студентами, випускниця програми Erasmus+ (14:00, Центральний корпус НаУОА, ауд. 7)
  • Програма заходу
    Програма заходу

     

Також учасники зможуть дізнатися про можливості безкоштовного навчання в ЄС для підвищення свого професійного рівня.

Реєстрація для молоді

За додатковою інформацією звертайся за телефоном  097 905 35 06 або пишіть на e-mail [email protected]

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024