Юрій Матвійчук та Раїса Чехолка стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу

03 Березня 2018, 11:03
5196

Юрій Матвійчук та Раїса Чехолка стали лауреатами на другому Всеукраїнському конкурсі кращих творів на сільську та аграрну тематику ім. Григора Тютюнника.

На конкурс надійшла понад сотня творів, 27 лютого, відбулось підсумкове засідання журі, де визначено десятку лауреатів.

Літературний конкурс ім. Григора Тютюнника проводять Аграрна партія України, видавництво «Самміт-книга» та Українська бібліотечна асоціація. Він уже другий рік поспіль відкриває світу нові імена молодих авторів віком до 35 років.

Лауреатами премії стали два представники від Острожчини:

«В моїй країні…» (поезія), Юрій Матвійчук, м. Острог, Рівненська область;
«Спогади», Раїса Чехолка, с. Грозів, Рівненщина;

1
Раїса Чехолка
Раїса Чехолка

1
Юрій Матвійчук
Юрій Матвійчук

 

«Надзвичайно приємно та зовсім несподівано для самої себе, що увійшла в десятку претендентів на перемогу в Другому Всеукраїнському конкурсі 
творів на сільську тематику ім. Григора Тютюнника Для мене це ще одна маленька перемога над собою!», – ділиться Рая Чехолка.

Нагадаємо, літературний конкурс імені Григора Тютюнника започатковано у жовтні 2016-го. Цьогоріч організаційний комітет, який здійснює загальне керівництво, очолила письменниця, громадський діяч Леся Мудрак, до його складу також увійшли директор видавництва «Самміт-книга» Іван Степурін та керівник проектів і програм Центрального апарату Аграрної партії Оксана Мусієнко.

Коментарі
06 Березня 2018, 13:17
Молодці! Гордимось!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024