Ольга Пасічник виступила на Українському благодійному балу у Відні

27 Лютого 2018, 11:09
9171

У суботу, 17 лютого, відбувся щорічний Український благодійний бал у Відні (Австрія).

Захід відкривала зірка світової оперної сцени, солістка Польської королівської опери, Ольга Пасічник, яка спільно з Назаром Тацишини, солістом Львівської національної філармонії, виконала українську народну пісню «Місяць на небі, зіроньки сяють».

Благодійний захід відбувся за підтримки Міністерства інформаційної політики України та низки міжнародних організацій, зокрема Українсько-австрійської Асоціації, Київської ініціативної групи Альпбах, OeAD-Бюро Львів.

Український бал має на меті популяризацію української культури серед австрійців та іноземців, а виручені кошти будуть передані для дитячих будинків на Сході і Заході України.

Довідка:

Ольга Ігорівна Плиска-Пасічник – українська оперна та концертно-камерна співачка (сопрано), донька ректора Національного університету «Острозька академія» Ігора Демидовича Пасічника. Навчалась фортепіано та музичної педагогіки у Рівненському педагогічному інституті (1990), класичного співу в Консерваторії в Києві (1990—1995, клас Є. Мірошниченко). Удосконалювалася у Варшавській музичній академії ім. Фридерика Шопена у Варшаві (1991—1993, клас А. Болеховської). Із 1992 року соліст Варшавської камерної опери.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром