В Острозькому замку відкрили виставку «Донбас і Крим – це Україна»

21 Лютого 2018, 17:22
4347

В краєзнавчому музеї Державного історико-культурного заповідника м. Острога (ДІКЗО) минулого тижня  відкрили виставку «Донбас і Крим – це Україна».

За участі ветеранів АТО на сході України Андрія Хохлюка та Сергія Чернія, директора ДІКЗО Сергія Кибкало, заступника з наукової роботи Миколи Манька, заступників міського голови Ольги Логвін та Оксани Ситницької, в. о. директора районного Будинку культури Світлани Панченко, волонтерів, студентів, працівників  ДІКЗО та ін. відбулася офіційна презентація виставки.

В краєзнавчому музеї Державного історико-культурного заповідника м. Острога (ДІКЗО) минулого тижня  відкрили виставку «Донбас і Крим – це Україна»
В краєзнавчому музеї Державного історико-культурного заповідника м. Острога (ДІКЗО) минулого тижня відкрили виставку «Донбас і Крим – це Україна»

Андрій Хохлюк та Сергій Черній під час своїх виступів наголошували на важливості волонтерського руху
Андрій Хохлюк та Сергій Черній під час своїх виступів наголошували на важливості волонтерського руху

 

Розпочала захід завідувач художнього відділу заповідника Людмила Козловська. Вона розповіла,  що представлені до огляду картини – це роботи 24 художників, які родом з Донбасу та Криму.

Андрій Хохлюк та Сергій Черній під час своїх виступів наголошували на важливості волонтерського руху, дякували усім, хто допомагає нашим захисникам та ділилися болючими спогадами про війну.

Представлені до огляду картини – це роботи 24 художників, які родом з Донбасу та Криму.
Представлені до огляду картини – це роботи 24 художників, які родом з Донбасу та Криму.

 

На презентованій в замку князів Острозьких виставці відвідувачі мають нагоду побачити картини, тематичну літературу, світлини та речі із фондів заповідника, що надані учасниками АТО та іншими острожанами. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024