Щиро та трепетно: в острозькому дитсадку відбувся сімейний фестиваль

20 Лютого 2018, 16:01
5545

У п’ятницю, 16 лютого, в Острозькому  дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №2 «Веселка» відбувся ІІІ фестиваль родинної творчості «Мелодія двох сердець».

У затишній залі свої таланти демонстрували  та тішили щирими спільними виступами маленькі вихованці ДНЗ «Веселка», їх мами і тати, братики і сестрички, бабусі та, навіть,  прабабусі.  Організували фестиваль музичні керівники дошкільного навчального закладу Анжела Гроголь, Ніна Морар та Ірина Коваль.

БІЛЬШЕ ФОТО


 

Усі учасники дуже креативно підійшли до підготовки своїх  виступів. На святі лунали як українські народні, так і  пісні сучасних виконавців, колискова англійською, веселі жарти та ляльковий театр, запальні танці та гімнастичні трюки. У сімейному колі говорили й про болісні реалії сьогодення. Малюки разом зі своїми найближчими згадували про подвиги наших захисників на Сході України та присвячували для них свої зворушливі виступи.

2

БІЛЬШЕ ФОТО

Коли у 2012 році ми перший раз організовували свято, і не думали, що концерт переросте у справжній фестиваль сімейної творчості. Захід дуже сподобався і батькам, і діткам, і колективу дошкільного навчального закладу, що ось уже втретє відбулось це чудове дійство. Я щаслива, що у наших діток такі хороші та чуйні батьки. Вони завжди відгукуються на усі пропозиції та ідуть нам на зустріч. Відчувається, що їм подобається у нашому закладі, тому вони із радістю сюди приходять, – розповіла  ініціатор фестивалю Анжела Гроголь.

Підтримати учасників прийшли випускники дошкільного навчального закладу, чудові юні танцівники Валерія Кушпель та Олексій Рибіцький. Також приємно дивували своїми вміннями  учасники дитячого гуртка старшої групи з фітбол-гімнастики (керівник Вероніка Гук). 

2

 

Звісно, що діти своєю безпосередністю та щирістю підкорили серця усіх глядачів. Для кожного із маленьких артистів та їхніх найрідніших цей день був по-справжньому особливим, адже мами і тати, бабусі, прабабусі разом зі своїми дітками дарували глядачам свої таланти. На згадку про цей день адміністрація нагородила усіх учасників пам’ятними дипломами та солодкими подарунками.

Я дуже радію, що наш колектив уже втретє організовує таке чудове свято родинної творчості.  Приємно, що у цьогорічному святі є родини, які втретє беруть участь у фестивалі. Ми щиро дякуємо усім учасникам фестивалю за свято, створене ними ж самими,  – на завершення підсумувала директор ДНЗ «Веселка» Тетяна Угрин.

1

 

Гарне та затишне свято  стало ще однією сходинкою до родинного єднання та вкотре продемонструвало, що наша  Острожчина багата талантами.

БІЛЬШЕ ФОТО

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024