Студентки Острозької академії перемогли у Всеукраїнському турнірі з філософії

19 Лютого 2018, 11:09
Студентки Острозької академії перемогли у Всеукраїнському турнірі з філософії 3858
Студентки Острозької академії перемогли у Всеукраїнському турнірі з філософії

Минулого тижня, 14-15 лютого, відбувся ІІ Всеукраїнський студентський турнір з філософії.

Він проходив у Київському університеті імені Бориса Грінченка за сприяння Міністерства освіти та науки України й Інституту модернізації змісту освіти.

Участь у змаганнях взяли студенти 25 команд різних навчальних закладів та спеціальностей (у тому числі філософських) з усіх куточків України. Національний університет «Острозька академія» представляли магістрантки другого року навчання, спеціальності «Культурологія» Наталія Лисовець, Мирослава Лукащик та Соломія Процак. Команда дівчат «Ignoramus et ignorabimus» продемонстрували ґрунтовні знання з філософії, впевненість у дискусіях та хорошу командну гру за що й  здобули перемогу.

Студентки Острозької академії перемогли у Всеукраїнському турнірі з філософії
Студентки Острозької академії перемогли у Всеукраїнському турнірі з філософії

 

У фінальній грі команді студенток академії поступилися такі учасники:  ІІ місце отримала команда «Воля до життя» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини  та «Профани» Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка. Також ІІІ призове місце було присуджено командамХарківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка.

Усе, що не стається – все на краще, так точно сталося із нами за час поїздки. Я дуже рада, що саме з Наталкою та Соломією ми брали спільну участь, адже добре розуміємо одна одну, тому це теж відіграло дуже важливу роль у нашій перемозі. Ми змогли грати як команда, постійно підтримувати і генерувати наші ідеї разом. Величезна подяка усім нашим викладачам, які за роки навчання приклали зусилля для фахової підготовки та розвинули у нас хороші навики критичного та аналітичного мислення.  Наша культурологічна база змогла відіграти ключову роль та показати, що ми справді можемо у конкретній ситуації, – розповіла для нас Мирослава Лукащик.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024