Острожанка лікується енергією сонця

18 Лютого 2018, 21:34
3737

Острожанка Зінаїда Величко змалку була дуже хворобливою, мала понижений імунітет. Найменша зміна погоди одразу ж давалася взнаки: влітку задихалася від спеки, а взимку потерпала від вірусів та застуди. Батьки сподівалися, що, дорослішаючи, дочка переросте хвороби. Втім, із роками доводилося лікувати все нові, й нові недуги…

Однак зараз дивлячись на пані Зінаїду й на думку не спаде, що донедавна ця 49-річна жінка практично жила у лікарнях. Аж поки не навчилася лікуватися… енергією сонця.

 Скільки операцій я перенесла, годі й злічити. Одна із них, найважча, на серці. Після неї здоров’я й «подалося», сили зовсім не мала. Молила Бога, щоб вижити, – розповіла Зінаїда Величко порталу Крапка.

Традиційне лікування не допомагало, лікарі лише розводили руками. Тоді жінка почала цікавитися нетрадиційною медициною, стала їздити до травників, народних цілителів, знахарів та ворожок… Робила тайські вправи, практикувала лікувальне голодування, втім бажаних результатів не було.

 Якось говорила по телефону із сестрою, яка живе за кордоном, і скаржуся їй на свої болячки. На що вона відповіла: «Та скільки ж можна скиглити? Займися врешті сама своїм здоров’ям!». І розповіла про те, як оздоровитися за допомогою позитивного мислення та сонячної енергії, – продовжує острожанка.

Нині цей метод самооздоровлення пані Зінаїда називає способом життя. І запевняє: завдяки йому вона не просто не хворіє, а й відчуває повну гармонію між душею та тілом.

– Найголовнішою формулою здоров’я є те, що людина повинна програмувати себе на позитив, не допускати жодної негативної думки. Мало хто у це вірить, проте мислення дійсно матеріальне, і на що себе налаштуєш налаштуєш, те з тобою і трапиться, – розкриває власні секрети здоров’я Зінаїда Величко. – А ще, якомога частіше дивитися на сонце. Не крізь окуляри, а «голими» очима! Справа в тому, що воно несе сильний енергетичний заряд, який всьому дає життя. Дивлячись на сонце, дякуйте за все хороше, що з вами трапляється. Таким чином ви заряджаєтеся позитивними мікро- та макро-елементами, які сплюють в організмі весь непотріб.

 

Марія КУЛІШ

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024