Милятин: у ДТП постраждало шестеро людей

12 Лютого 2018, 12:19
11403

У неділю, 11 лютого, неподалік Милятина трапилася ДТП у якій постраждало шестеро людей.

Поблизу села Милятин, 43-річний водій автомобіля марки «Chevrolet Aveo» виїхав на смугу зустрічного руху в результаті чого допустив зіткнення з зустрічним транспортним засобом - автомобілем марки «Opel Corsa».

Як повідомляють острозькі правоохоронці під час роз'їзду зустрічних транспортних засобів водій Chevrolet не врахував дорожньої обстановки, не дотримався інтервалу, не вибрав безпечної швидкості руху та в'їхав у Opel.

Унаслідок ДТП водіїв обох автомобілів та чотирьох пасажирів «Opel Corsa», жителів села Оженин Острозького району, із травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до лікарні. Загрози їхньому життю немає.

Шавроле зіткнувся із Опелем
Шавроле зіткнувся із Опелем

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, – карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.





1

3


1

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024