Сіянці: відомий футболіст провів «Розминку від чемпіона»

11 Лютого 2018, 18:47
4222

У Сіянцівській ЗОШ І‒ІІІ ступенів – дитячий садок відбувся спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона», котрий проводять відповідно до обласної програми розвитку фізичної культури.

До місцевих школярів завітав відомий рівненський футболіст Сергій Фролов та його тренер, колишній воротар рівненського «Вереса» Андрій Сікальський.

На початку заходу учням та педагогам представили гостей і розповіли, що Сергій Фролов ‒ майстер спорту України міжнародного класу з футболу серед спортсменів з вадами слуху, чемпіон ХХІ літніх Дефлімпійських ігор, срібний призер ХХІІ та ХІІІ літніх Дефлімпійських ігор.

Цсі присутні мали змогу задати гостям питання. Після запитань-відповідей розпочалася практична частина заходу. Сергій Фролов провів для дітей розминку та показував вправи, які він використовує на тренуваннях. Діти старанно повторювали всі рухи, намагалися добре зарекомендувати себе перед видатним чемпіоном. Розім’явшись, декілька хвилин всі разом відпрацьовували паси й удари. Скориставшись такою нагодою, майстер-клас по відбиванню м’яча отримав голкіпер, який захищає кольори шкільної команди. 

Такий захід дуже сподобався не тільки дітлахам, а й педагогам. Вони дуже раділи з того, що їхній навчальний заклад відвідали імениті спортсмени та принагідно запросили їх ще раз приїхати в гості. 

Завершився захід спільною фотосесією. Також учні брали у чемпіона автографи, робили з ним особисті фото.

 

Автор: Василь Штундер для ОГО

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром