Острозькі поліціянти взяли участь у спецоперацій із звільнення заручників

10 Лютого 2018, 12:25
3844

У Острозькому відділі поліції та у підпорядкованих йому Здолбунівському і Гощанському відділеннях пройшов перший етап практичних випробувань з реагування, планування та проведення спецоперацій із звільнення заручників та знешкодження зловмисників.

Ще о 08:35 ранку у п`ятницю до поліції надійшло повідомлення, що двоє невідомих зі зброєю викрали чоловіка на автостанції Острога та втекли у напрямку центру міста на «ВАЗ 2107».

За сигналом «Тривога» керівник Острозької поліції зібрав особовий склад трьох ввірених йому підрозділів. На встановлення місця перебування злочинців і автомобіля також орієнтували відділи поліції сусідніх областей.


 


 

Покинутий автомобіль правоохоронці виявили у селищі Гоща. Злочинці із заручником втекли та заховалися у недобудованому дитячому садочку. Поліцейські оточили приміщення. Під час переговорів із групою комунікації зловмисники поставили вимогу щодо звільнення з-під варти лідера однієї з політичних партій і забезпечення їх продуктами харчування. На місце події виїхав керівник Гощанської райдержадміністрації. Після обговорення та узгодження подальших дій вирішили залучити спецпідрозділ «КОРД». У результаті проведеного силового захоплення із застосуванням бронетехніки обох злочинців знешкодили та звільнили заручника. Під час штурму поранення отримав спецпризначенець. 

Як зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький, навчання пройшли на належному рівні і вже вдруге під час них застосовувалася бронетехніка. Щоразу із проведенням чергових практичних заходів поліцейські удосконалюють свої вміння. Узагальнення та аналіз допущених недоліків під час попередніх навчань дає можливість покращити результати у подальшому. Крім того, важливим аспектом в ефективному запобіганні та протидії злочинності, як наголошує Руслан Стрельбіцький, є тісна співпраця та взаємодія між усіма гілками влади.

 

Коментарі
10 Лютого 2018, 23:39
Які умільці, які профі,аж плакати від щастя хочеться... А коли на лузі вночі крали дерева і цим "профі" дали сигнал- сказали,що у них немає пального, щоб виїхати, і дуже довго хіхікали в телефон
11 Лютого 2018, 13:54
Показуха!!!
11 Лютого 2018, 13:54
ЛохоКопи)))
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024