По-тихому підняти тарифи на комуналку не вийшло

06 Лютого 2018, 21:29
5554

У вівторок, 6 січня, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Острозької міської ради.

До його порядку денного увійшло два питання, які стосувалися тарифів на послуги ОКП «Водоканал. Зокрема, «Про затвердження скоригованих тарифів із централізованого водопостачання та водовідведення, що надаються Острозьким комунальним підприємством (ОКП) «Водоканал» та «Про затвердження тарифів, структури, періодичності та строків із утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, що надаються ОКП «Водоканал».

Під час засідання, прихильники підняття тарифів говорили про те, що зволікання із затвердженням тарифів призводить до збиткової роботи ОКП «Водоканал». Наголошували на необхідності відшкодування тарифів для комунального підприємства через його збитковість, та акцентували увагу на заборгованість держави перед ОКП «Водоканал» по субсидіях.

Нагадаємо, що за висновками незалежної аудиторської перевірки впродовж 9 місяців 2017 року робота підприємства була збитковою.

На засідання виконавчого комітету, делегувати інтереси своїх виборців, прийшло 11 депутатів. Жваво обговорювали порядок денний категорично налаштовані проти збільшення тарифів депутати міської ради Сергій Іщук, Олександр Новоселецький, Володимир Зеленчук, їх колега з райради, депутат 6 скликання міськради Ольга Шевчук, та ін.

В результаті прийняли рішення оприлюднити результати перевірки ОКП для усіх мешканців міста та перенести затвердження проектів рішення на п’ятницю, аби усі охочі мали час ознайомитися із результатами аудиту й доєднатися до обговорень.


 

Громадський вплив діє, – зауважив у спільноті «Острог очима мешканців» депутат острозької міської ради Сергій Іщук. – Завдячуючи активному поширенню інформації та участі містян у сьогоднішньому засіданні виконкому вдалося відкласти питання тарифів до вивчення. Прошу всіх ознайомитись із звітом аудиту на сайті міськради.

Депутати Андрій Смирнов, Борис Гловацький, Володимир Зеленчук, Сергій Іщук, Олександр Новоселецький, Андрій Сорока активно поширюють інформацію про стан затвердження нових тарифів та висновки аудиту в соцмережах та закликають острожан активно долучатися до обговорень даних питань на засіданні у п’ятницю о 10.00

Коментарі
07 Лютого 2018, 09:05
Дякуємо за оперативність в інформуванні!!!!!!
07 Лютого 2018, 22:52
Збитковий ВодокАНАЛ, піднімемо тарифи а яку відповідальність понесуть керівники? Войтов смився, давай іншого, хто відповідатиме? Знову ПТНПТХ винуватий?
08 Лютого 2018, 17:55
А де брати гроші на оплату тарифів? Нам хтось збільшив заробітну плату? Чи Водоканал так гарно став працювати? Порівняйте ціну за воду по області. Добийте вже нас усіх.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024