Острозькі гімназисти вибороли перемогу у змаганнях із футзалу

04 Лютого 2018, 16:17
Острозькі гімназисти вибороли перемогу у змаганнях із футзалу 3472 Джерело: voostrog.at.ua
Острозькі гімназисти вибороли перемогу у змаганнях із футзалу

У спортивній залі Острозької ЗОШ І – ІІІ ст. № 1 відбулися змагання в рамках І етапу Всеукраїнських змагань з футзазу «Шкільна футбольна ліга України» сезону 2017 – 2018 років серед школярів 2006 року народження і молодших.

Про це повыдомляє сайт Острозького міського відділу освіти.

Спочатку відбулося відкриття змагань. В їх ході присутніх юних футболістів, їх наставників та вболівальників привітала методист міського відділу освіти Тетяна Слободян. Вона розповіла про мету змагань, побажала командам хороших ігор, задоволення від рухової активності та перемог. Головний суддя турніру, Фесенко Андрій Ростиславович, викладач Острозької ДЮСШ ознайомив із правилами проведення турніру.

Перше місце в напруженій боротьбі виборола команда Острозького НВК «Школа І – ІІІ ст.-гімназія», яка здолала усіх своїх суперників. За команду виступали і отримали нагороди за перемогу (на фото): Дмитро Бережнюк, Іван Молдован, Микола Шокун, Ярослав Манелюк, Олег Корній, Артем Серединський, Денис Дем’янчук, Іван Ягодка, Богдан Малеванчук. Готував команду до змагань вчитель фізкультури Володимир Озімковський. Друге місце посіли юні футболісти ЗОШ І – ІІІ ст. № 3, а третє – господарі спортивної зали.

Підбила підсумки змагань, вручила грамоти відділу освіти командам Тетяна Слободян. Вона подякувала за участь, побажала удачі переможцю міських змагань, адже футболісти НВК отримали право продовжити боротьбу за нагороди в другому етапі змагань з футзазу «Шкільна футбольна ліга України» – обласному. Вони будуть боротися за перемогу з іншими переможцями міст та районів Рівненщини.

Автор: Іван ГЛУШМАН

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024