Звіт депутата міської ради про рік роботи

02 Лютого 2018, 11:28
Тарас Хмарук 6337 Джерело: facebook.com
Тарас Хмарук

Звіт депутата Острозької міської ради сьомого скликання Хмарука Тараса Віталійовича по виборчому округу № 14 (вул. Шевченка, Огієнка, Андрухова, Куліша, Весняна, Вереснева, Полярна, Драгоманова) за 2017 рік.

В результаті депутатських звернень провели поточний ремонт вуличного освітлення по вул. Драгоманова, Вересневій, Куліша.

Депутат сприяв у оформленні субсидій для громадян. Зокрема, надав юридичну допомогу 4-м сім’ям, які проживають на окрузі, складав акти обстежень житлово-побутових умов громадян. Провів 6 прийомів громадян, в ході яких розглянуто 12 звернень громадян.

Тарас Віталійович допомагав у оформленні права власності на земельні ділянки 2-м учасникам АТО.

В результаті депутатського звернення проведений поточний (ямковий) ремонт дороги по вулицях Шевченка та Полярній.

За власний кошт проведена заміна лампочок по вулицях Полярна, Драгоманова, Вереснева, Шевченка та  замовив ігрові комплекси, які будуть встановлені на дитячому майданчику по вул. Полярній навесні.

В результаті депутатського запиту по заміні деревʼяних опор по вул. Драгоманова вказані обʼєкти включені Рівненським РЕМ у графік реконструкції опор на 2018-2019 роки.

Депутат надавав юридичну допомогу для 14-и жителів округу. Окрім цього, надавав благодійну допомогу малозахищеним верствам населення міста Острога та особам, які потрапили в складні життєві обставини.

До Дня Незалежності організовано прибирання вулиць Полярна та Вереснева.

Окрім цього пан Тарас Взяв участь у 15-и чергових та позачергових пленарних засіданнях сесії Острозької міської ради. Брав участь у роботі постійної комісії з питань будівництва, архітектури та земельних відносин у статусі секретаря комісії.

Сприяв у виділенні твердого палива (дров) для членів сімʼї особи з інвалідністю.

Подав 5 депутатських звернень щодо соціально-побутових проблем жителів міста, а також із питань житлово-комунальної сфери.

Разом з жителями вул. Драгоманова організував подачу колективного звернення до Острозької міської ради з метою проведення капітального ремонту дороги по вул. Драгоманова. В результаті цього на 2018 рік Острозькою міською радою заплановано розробка проектно-кошторисної документації на проведення капітального ремонту дороги по вул. Драгоманова.

Пріоритетні завдання на 2018 рік: заміна вуличного освітлення на вул. Огієнка, Куліша, Андрухова; розробка проектно-кошторисної документації на капремонт дороги по вул. Драгоманова; встановлення ігрових комплексів на дитячому майданчику по вул. Полярній.

Прийом громадян проводиться за адресою: вул. Вереснева, 7, кв. 2 / вул. Яворницького, 8  (торгово-офісний центр «Норма») у м. Острог. Зі зверненнями жителі округу також можуть звертатися за тел.: (096) 622-27-84.

Читайте також:

Звіт депутата міської ради Тараса Хмарука 2016 рік

Коментарі
02 Лютого 2018, 13:31
і скіки пан депутат заплатив за звіт????
02 Лютого 2018, 17:30
Дякуємо за світло на драгоманова!!! всі разом тепер мусимо добитися дорогу , бо не пройти не проїхать
02 Лютого 2018, 19:21
Чому Віталієвич ?Хто так добре володіє українською мовою?
02 Лютого 2018, 19:29
і скіки пан депутат заплатив за звіт????<br/><br/>--------------------------------------<br/>а не анонімно це питання задати? кишка тонка? і Тараса Віталійовича знаю давно. це дуже порядна людина, і платити за звіти це не в його компетенції.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024