Острозька школа мистецтв запрошує дітей на майтер-клас з театрального мистецтва

02 Лютого 2018, 10:41
5713

У неділю, 4 лютого, о 15:00 год. в актовій залі Острозької дитячої школи мистецтв для дітлахів відбудеться майстер-клас з театрального мистецтва від актриси Рівненського театру ляльок Дарії Поліщук.

Дарія Поліщук випускниця нашої школи мистецтв. Закінчила Рівненський державний гуманітарний університет. Працює в театрі з 2010 р



 

Дуже люблю театр і все, що пов’язано з творчістю. Проте і не уявляю свого життя без музики. З 6 років граю на фортепіано, в 2003 році закінчила з відзнакою музичну школу. Пишу свої композиції. По життю я дуже активна людина, скільки себе пам’ятаю була спортивною дівчинкою. Неодноразово брала участь у міських і обласних змаганнях з легкої атлетики і найчастіше здобувала 1-і місця.  А з 2013 року відкрила в собі ще й здібності до спортивних танців. Зараз у парі з колегою з драмтеатру танцюємо акробатичні номери і створили свій дует «Duo Paradise».  У мене є дві головні мрії: перша - знятися в кіно, і друга - побувати на безлюдному острові. Дуже люблю воду, моря і океани! З 2015 року з колегою Андрієм Окладовим являємося керівниками і викладачами театральної студії «Лялькові сходинки». Я дуже не посидюча, тому і пов’язала своє життя з театром, який став для мене сім’єю і другим домом, – розповідає про себе на офіційному сайті театру Дарія Поліщук.

                                                    

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024