Острог: поліцейські виїхали на сімейну сварку, а знайшли наркотики

01 Лютого 2018, 14:37
4731

У помешканнях жителів Здолбунова, Острога та обласного центру вчора, 31 січня, поліцейські вилучили наркотичні речовини.

Санкціонований обшук поліцейські провели за місцем проживання 39-річного рівнянина. Правоохоронці у кімнаті виявили поліетиленовий пакетик із метамфетаміном вагою 1,4 грами.

Працівники Здобунівського відділення поліції відповідно до ухвали слідчого судді провели обшук у квартирі 31-річного місцевого жителя, під час якого виявили десять скляних трубок із нашаруванням метамфетаміну.

Поліцейські групи реагування патрульної поліції Острозького відділу поліції, виїхавши на виклик про сімейну сварку, виявили у будинку 35-річного місцевого жителя канабіс та висушені рослини конопель загальною вагою близько 10 грамів. Крім того, рослини конопель у кількості п’ять штук чоловік вирощував у горшках.

Усі наркотичні речовини вилучили та у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, направлять на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. За їх результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024