«В Острозі будують п`ятизірковий туалет?», – депутат обласної ради

27 Січня 2018, 11:28
4065

Про громадський туалет в Острозі, який вже будується понад рік, почали говорити навіть депутати Рівненської обласної Ради.

Про це пише Радіо Трек.

Своїми підозрами з приводу цього будівництва в Острозі депутат Рівненської обласної ради Микола Кучерук поділився у соцмережі Фейсбук:

В ОСТРОЗІ БУДУЮТЬ П’ЯТИЗІРКОВИЙ ТУАЛЕТ? Бо ж навіщо звичайну громадську вбиральню реконструювали в триповерхову?  Чи то має бути нова туристична родзинка, куди водитимуть на екскурсії?  Втім насправді не до жартів. Жителі Острога кажуть: «То вже не туалет, а майбутній офісний центр куми заступника голови Рівненської ОДА Віталія Ундіра». І дивуються, як ця ділянка перейшла в приватні руки. То спростуйте і доведіть протилежне. Приміром, що це не офісний центр, а такий собі зразковий громадський нужник. Тому й триповерховий.

А депутат Острозької районної ради Ольга Шевчук поінформувала, що це насправді за будівництво:  Рішення сесії було віддати землю під забудову і з умовою побудови нового туалету. Туалет не може бути прибутковим. Якщо це буде бізнес-центр, то прибутками перекриється утримання платного туалету. Будує Наталя Мамонтова.

Зазначимо, що у матеріалі, який виходив на сайті Район.Острог у грудні 2016 року, пані Наталя Мамонтова обіцяла, що туалет за рік запрацює, але наразі про відкриття туалету у місті найближчим часом ніхто навіть не говорить.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024