У селі Плоске холодно у дитячому садку, а в Завидів не регулярно ходить автобус

20 Січня 2018, 12:32
Відбувся виїзний прийом громадян першим заступником голови РДА 5378
Відбувся виїзний прийом громадян першим заступником голови РДА

У середу, 17-го січня, відбувся виїзний прийом громадян першим заступником голови райдержадміністрації Іваном Сопігою в селах Плоске та Українка.

Про це провыдомляэ прес-служба Острозької РДА.

Приємно відзначити активну участь жителів, яким не байдужі проблеми рідного села. Працівники ДНЗ «Дзвіночок», що у селі Плоске, звернулися з проханням допомоги у вирішенні проблеми дотримання температурного режиму у приміщенні дитячого садочка. Вихователі розповіли, що маленькі дітки змушені сидіти одягнуті у декілька кофтинок, а деякі батьки навіть відмовляються приводити дітей в садок через холод.

Приємно відзначити активну участь жителів, яким не байдужі проблеми рідного села.
Приємно відзначити активну участь жителів, яким не байдужі проблеми рідного села.

 

Вже вкотре жителі села Завидів скаржаться на місцевого водія автобуса «Рівне-Плоске», який відмовляється підвозити дітей до Плосківської школи.

Такими ж активними є і жителі села Українка, які розповіли про необхідність встановлення дитячого майданчика у селі, адже дітям нема куди піти гратися. Чимало жителів скаржаться на погану роботу стаціонарних телефонів у селі.

Вислухавши усі скарги та пропозиції громадян, перший заступник голови райдержадміністрації пообіцяв з кожною ситуацією і проблемою розібратися більш детально та взяв під особистий контроль усі питання, які необхідно вирішити першочергово.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39