Острог: пластуни колядували у міській раді, поліції та прокуратурі

11 Січня 2018, 16:21
3881

Пластуни станиці Острог Національної скаутської організації України «Пласт» щороку колядують на Різдво, не став виключенням і новий, 2018-й рік.

Пластуни колядували з Вифлеємським Вогнем Миру, який разом зі скаутами всього світу розповсюджують у своїх краях. У кожному домі вони залишали Вогник, який є символом тепла, миру та злагоди, а також душевного спокою, любові до людей і до світу.

У Різдвяну ніч, під час святкового богослужіння, члени місцевого осередку передавали Вогонь у Богоявленський собор, Свято-Воскресенську церкву, у Студентсько-викладацький храм преподобного Федора Острозького та у Свято-Миколаївську церкву. 

Раніше ми писали, що пластуни передали Вогонь у Костел Успіння Діви Марії на Різдво 25 грудня та напередодні Нового року – у навчальні заклади Острога.

Своїми колядками пластуни веселили громаду 7, 8 та 9 січня. Юнаки та дівчата сповіщали радісну звістку про народження Сина Божого для острожан. Зокрема, для колективу міської ради та членів виконавчого комітету й передали для мера Олександра Шикера Вифлеємський Вогонь Миру.

Також пластуни вітали з Різдвом Христовим працівників інших державних установ, у тому числі відділи освіти, молоді та спорту, культури та туризму, управління праці та соціального захисту населення,  фінансового управління виконкому Острозької міської ради.

Пластуни передали Вифлеємський Вогонь для начальника Острозького відділку поліції Едуарда Холода та його колег, колективу й начальнику Острозької міжрайонної прокуратури Любові Ковальчук,  працівникам і керівнику Острозької районної державної адміністрації Богдану Туровичу, колективу Острозької районної ради та інших.






 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024