Грем`яче: сільська бібліотека поповнилася сучасною літературою

03 Січня 2018, 18:09
4975 Джерело: Закарпаття онлайн

Поповнення книгозбірень відбулося в рамках традиційного проекту «Різдво для всіх», який проводить благодійна організація «Фундація імені князів-благодійників Острозьких».

Докладніше про інвестиції в освіту сільських громад та студентів розповів член Ради директорів цієї благодійно організації Руслан Краплич:

Ми  звернулися до видавництв і запропонували їм подарувати їхні книги Рівненським навчальним закладам, в тому числі публічно-шкільних бібліотек. Ми скомплектували 12 комплектів, кожен з яких вартістю понад 10 тисяч гривень. Переважно художня, філософська, частина документалістики. Книги українських авторів, є переклади сучасної іноземної літератури українською мовою, є переклади популярних філософських творів, які і в західній Європі, і в Японії популярні.

Один з комплектів книг передано в бібліотеку села Грем’яче Острозького району, бібліотекар якої, Раїса Чехолка, була приємно вражена таким подарунком, адже асортимент сільської бібліотеки доволі рідко поповнюють новими книгами.

Прикметно те, що попереднього бібліотекаря саме цієї читальні було обрано найкращим бібліотекарем України. Тому члени ради благодійної організації вирішили надати комплект книг саме до цього закладу. 

Джерело: Радіо Трек

Коментарі
03 Січня 2018, 22:41
Герм`яче - немає на Острожчині такого села.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024