Острожани повернулися з перемогами із Міжнародного турніру з настільного тенісу

25 Грудня 2017, 13:30
3251

Острожани взяли участь у четвертому Міжнародному турнірі з настільного тенісу серед дітей та молоді, присвяченому пам’яті Героя України В’ячеслава Чорновола та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Турнір відбувся 22 – 24 грудня спортивному залі Рівненського регіонального центру «Інваспорт», організатор турніру ГО «Культурно-спортивне об’єднання інвалідів» міста Житомир. 

Основними принципами турніру є рівність учасників, взаєморозуміння, підтримання духу дружби, солідарності й чесної гри людей з особливими потребами. 

У змаганнях брали участь спортсмени з Житомирської, Рівненської, Волинської, Київської областей, а також представники з м. Луганськ, які на відкриття заходу підняли плакат з текстом «Луганськ – це Україна». 

Спортсмени з міста Острога показали чудовий результат. За підсумками зіграних партій, мешканець нашого міста Василь Павельчук виборов перемогу та зайняв І місце серед учасників з ураженням слуху (ІІ та ІІІ місце зайняли учні КЗ "Острозька спеціальна загальноосвітня школа - інтернат І - ІІІ ступенів" Рівненської обласної ради).

Серед учасників з порушенням опорно-рухового апарату місто представляв Юрій Білошкурник і зайняв призове ІІІ місце.  Острожани нагороджені грамотами та медалями за відповідне місце, а також подарунками від спонсорів турніру.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024