В Оженині потяг наїхав на людей: мати загинула, син у реанімації

22 Грудня 2017, 20:35
14837

Близько 6 ранку 22 грудня на залізничній станції «Острог» в селі Оженин жінка із синами перебігали залізничні колії та потрапили під потяг.

Пасажирський потяг №30 сполученням Ужгород-Київ рухався у напрямку Києва та збив 53-річну Любов, жительку села Білашів, та її 17-річного сина Юрія. Хлопець навчається у Національному університеті «Острозька Академія» на факультеті політико-інформаційного менеджменту. За інформацією очевидців із постраждалими ще був менший син Людмили, на щастя хлопчик не постраждав.

Жінка від отриманих травм загинула на місці пригоди. Хлопця у важкому стані каретою швидкої допомоги доправили до Острозької ЦРЛ.

Однокласниця доньки загиблої Іванна Тимощук у соціальних мережах пише:

– Знаю, тільки те, що мені розказала однокласниця. Вони мали їхати до Києва, там мали бути хрестини. Їхав потяг, який був проїзним і його не оголошували, а через дві хвилини мала бути електричка. Вони, подумали, що цей потяг і є їхній. Хлопці бігли вперед, Іллюшу мати виштовхнула, а Юра побачивши, що мама в небезпеці хотів її врятувати. А коли був сам наїзд, то його від удару відкинуло. Він в реанімації, зробили операцію, але стан важкий. Похорон мами буде завтра в с. Білашів Острозького району.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024