Олександр Харчук відвіз на Луганщину подарунки від острозьких школярів

24 Грудня 2017, 15:17
3399

У рамках Меморандуму про співпрацю між Рівненською обласною державною адміністрацією та Луганською обласною військово-цивільною адміністрацією начальник районного відділу освіти Олександр Харчук спільно з делегацією Дубенського району, відвідали Станично-Луганський район.

За підтримки Острозької райдержадміністрації Олександр Харчук привіз із собою подарунки для дітей до Дня Святого Миколая від школярів Острожчини.


 

«Повернувся із спільного відрядження з колегами із Дубенської РДА до Станиці Луганської, Луганської області, яка розташована на самій лінії розмежування із так званою ЛНР. Ціль поїздки - вручення подарунків з нагоди Дня Святого Миколая дітям Кіндрашівської школи», – пише на своїй сторінці Олександр Харчук.

Олександр Харчук відвіз на схід подарунки від острозьких школярів
Олександр Харчук відвіз на схід подарунки від острозьких школярів

 

Посадовець лишився під сильним враженням від поїздки:

– Чесно кажучи від побаченого переповнюють враження, та дивлячись як майже кожен будинок має руйнування від обстрілів, як бачиш у вікні кабінету голови РДА сліди від куль снайперських гвинтівок (а відстань від приміщення адміністрації до лінії розмежування 800 метрів), як перебуваючи на так званій «нульовці», коли до ворога 100 метрів. Коли бачиш тисячі людей з тієї сторони, які годинами стоять в черзі на КВПП, аби купити в Україні продукти, тоді розумієш, що тут ми часто займаємось вирішенням таких «питань», які, напевно, навіть не варті дискусії. І варто було б зайнятись іншим.



 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024