Майже 200 учнів взяли участь у першій районній олімпіаді «Знавці Біблії»

22 Грудня 2017, 14:03
6038

В районному будинку школяра відбулося нагородження переможців першої районної олімпіади «Знавці Біблії» у четвер, 21 грудня.

Організатор заходу майстер богослов’я Володимир Гульчук з села Могиляни. До організації свята також долучилися: УЦХВС, міжнародна благодійна організація «Мир» та відділ освіти Острозької районної державної адміністрації.

Участь у першій олімпіаді «Знавці Біблії» взяли 186 учнів шкіл, представники 19 навчально-виховних закладів Острозького району. Наймолодшими учасниками конкурсу були школярі третьокласники.

В районному будинку школяра відбулося нагородження переможців першої районної олімпіади «Знавці Біблії»
В районному будинку школяра відбулося нагородження переможців першої районної олімпіади «Знавці Біблії»

 

Також підвели підсумки серед кращих шкіл Острозького району, які взяли участь у олімпіаді. Перше місце між школами І-ІІ ступенів здобула Українківська ЗОШ. Між школами  І-ІІІ ступенів перше командне місце завоювали учні Мощаницької ЗОШ.

Начальнику відділу освіти Острозької райдержадміністрації Олександру Харчуку вручили подяку за сприяння соціального становлення розвитку молодих громадян України в інтересах особистості, суспільства та держави на засадах біблійних цінностей, вагомий особистий внесок у розвиток духовно-моральних цінностей Острозького району, підтримку в проведенні І районної олімпіади «Знавці Біблії». Як вияв вдячності методичний кабінет відділу освіти Острозької районної ради отримав ноутбук.

Цінні подарунки та гарний настрій подарували організатори свята для призерів конкурсу. Нагородили подарунками також педагогів Острозького району, які взяли участь у зацікавленні школярів до вивчення християнської етики та релігії.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024