День місцевого самоврядування: жителів Острожчини нагородили грамотами та нагрудними знаками

22 Грудня 2017, 13:11
3695

На сесії Острозької районної ради, яка відбулася 22 грудня жителям Острозького району вручили почесні грамоти та нагрудні знаки.

Від імені голови Рівненської обласної державної адміністрації Олексія Муляренка до Дня місцевого самоврядування голова Острозької райдержадміністрації Богдан Турович вручив Почесну грамоту та нагрудний знак голові Межиріцької сільської ради Миколі Губернюку та голові Бухарівської сільської ради Сергію Кадебському, про це повідомляє прес-служба Острозької РДА.

Почесні грамоти та нагрудні знаки також отримали волонтери Острозького району – Ольга Шевчук, Микола Муляр, Петро Ягодка. Свою відзнаку з нагоди 26-річниці Збройних сил України отримав комісар Острозького районного військового комісаріату Олександр Шевчук. 

Вручили грамоту голові Бухарівської сільської ради Сергію Кадебському
Вручили грамоту голові Бухарівської сільської ради Сергію Кадебському

 

З нагоди Дня працівників прокуратури та за сумлінне виконання службових обов’язків особистий внесок у зміцнення законності і правопорядку, високий професіоналізм нагородили першого заступника керівника Здолбунівської місцевої прокуратури, старшого радника юстиції Любов Ковальчук. 

За високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, активну громадську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесну Грамоту райдержадміністрації та квіти отримали депутати Острозької районної ради та сільські голови.

Коментарі
22 Грудня 2017, 15:13
Як вчасно..коли то день саморядування був.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024