В Острозі вручили спортивні нагороди

15 Грудня 2017, 12:41
3611

Відділ з питань молоді та спорту Острозького міськвиконкому виборов друге місце в обласних змаганнях зі спортивної ходьби.

Працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням НОК України в Рівненській області завітали в м. Острог, щоб вручили призерам диплом, кубок і подарунки.

Окрім цього, для вихованців «Острозької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I–III ступенів» гості організували змагання в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!».

Попри те, що в школі навчаються діти з особливими потребами, спорт тут завжди мав особливе значення. З 2012 року тренером-викладачем з футболу в школі-інтернаті працює майстер спорту України міжнародного класу з футболу серед спортсменів з вадами слуху, чемпіон ХХІ Дефлімпійських ігор 2009 року (Тайвань) Василь Ажнюк. Успішний український футболіст добре підготував дітей, тому жодне завдання для них не було надто складним. Особливо для команди «Орлята», яка дуже впевнено пройшла всі дистанції і в загальному підсумку стала першою.

Під час спортивних змагань
Під час спортивних змагань

Під час церемонії нагородження подарунки та сувеніри отримали не тільки тріумфатори, а всі учасники змагань. Але на визначенні найспортивніших дітей захід не завершився. Напередодні тут відбувся конкурс малюнка на спортивну тематику, до якого залучилися більшість вихованців. А гості, в свою чергу, обрали зі всіх заявлених робіт три найкращі, та вручили їхнім авторам пам’ятні відзнаки.

Учні Острозької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I–III ступенів після спортивних змагань
Учні Острозької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I–III ступенів після спортивних змагань

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024