В Острозькій академії збиратимуть підписи, щоб звільнити несправедливо засуджених

05 Грудня 2017, 16:23
4300

Лабораторія нових медіа й Острозька академія доєднуються до всесвітньої акції «Марафон написання листів 2017» і запрошують долучитися усіх бажаючих.

Що таке Марафон написання листів?

Щорічна акція від правозахисної організації Amnesty International, покликана звільнити несправедливо засуджених та сприяти захисту прав людей, які цього потребують.

Як це працює?

Ви підписуєте петицію стосовно справи певної людини – ми збираємо усі петиції, надсилаємо їх до київського офісу Amnesty International – Amnesty International надсилає все у великих конвертах до країн, в яких перебувають ці люди.

Героями та героїнями Марафону 2017 стали:

Емір-Усеїн Куку (Україна), Джулгаз Маннан (Бангладеш), Шакілія Джексон (Ямайка), Магадін (Чад), Ні Юлань (Китай), Кловіс Разафімалала (Мадагаскар), Сакріс Купіла (Фінляндія), Іділь Есер та Стамбульська десятка (Туреччина).




Детально з усіма історіями можна ознайомитися на сайті (там можна підписати петицію онлайн). 

Де її проводять?

У понад 200 країнах. Місця обирають різні: книгарня, центральна площа чи навчальний заклад. Цьогоріч до переліку доєднується і український Острог з Острозькою академією.

На марафонах бігають. Куди бігти нам? Вам і нам бігти до «скляних дверей» Острозької академії. Ще один маркер – 2 аудиторія.

Коли бігти? 7 грудня, у четвер. Ми чекатимемо вас 9:00 до 15:35

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром