Школярів Острожчини навчать писати наукові роботи та проекти

22 Листопада 2017, 08:56
3697

На базі Національного університету «Острозька академія» обговорили дослідницько-краєзнавчий проект «Соціально-значущі проекти молоді – громаді Острожчини», ініціатором впровадження якого є відділ освіти Острозької райдержадміністрації.

Мета даного проекту – навчити молодь ще у школі писати наукові роботи та проекти, виробляти свій стиль та бачення, аналізувати. А також, використати базу Національного університету «Острозька академія» і напрацювання, які вже є, для того, щоб випробувати учням себе на «науковій ниві», повідомляє сайт Острозької РДА.


 

Крім того, даний проект дає можливість школярам краще познайомитися з діяльністю університету та студентським життям.

«На сьогодні науковці, викладачі та студенти вже готові поділитися з учнями своїм досвідом та напрацюваннями. Це довготривалий проект, який дасть можливість школярам (старшокласникам), які візьмуть  у ньому участь, бути на декілька кроків попереду від своїх ровесників», – говорить начальник відділу освіти Острозької райдержадміністраці Олександр Харчук.

Олександр Харчук
Олександр Харчук

 

«Спільний проект студентів і випускників шкіл – черговий етап співпраці Острозької академії і Острожчини на благо України. Не так давно ми почали плідно співпрацювати в напрямку християнського виховання молоді, тому що тільки з Богом в серці і вірою в Бога ми будемо мати процвітаючу країну, яка стане в один ряд з розвиненими державами, – каже голова Острозької райдержадміністрації Богдан Турович. – Бажаю вам стати друзями один одному, щоб ви у своїй роботі і навчанні знайшли спільні інтереси та шляхи до досягнення нових вершин. Творчого натхнення, успіхів та Божого благословення!».

З даним проектом започатковується цікава та корисна справа для школярів-випускників, адже саме для них це є унікальною можливістю готуватися до вступу у вищий навчальний заклад з допомогою студентів та спробувати свої можливості, використовуючи здобуті знання у школі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39