У Рівному в пожежі загинув житель Острожчини

17 Листопада 2017, 12:10
6223

У вихідні у будинку №8 на вулиці Грабник у Рівному загинув 44-річний чоловік. У соціальних мережах одразу почали писати, що пожежа була не нещасним випадком, а підпалом. Втім, поліція таку версію відхиляє.

Пожежа спалахнула близько четвертої ранку в неділю. Рятувальники, яких викликали, на підлозі виявили мертвого чоловіка. Вогонь знищив меблі та речі в одній із кімнат, яка, як зазначають у поліції, не була житловою, повідомляє Рівне вечірнє.

Загиблим виявився мешканець Острозького району. Як зазначають у поліції, чоловік ніде не працював та просився ночувати у частині будинку, яку власниця хати, пенсіонерка, не використовувала. Бо непридатна для проживання. Поліції жінка пояснила, що пускала загиблого ночувати, бо красти було нічого, а його самого добре знала.

За попередньою версією, пожежа трапилася через запалену свічку. Втім, після повідомлення про загибель чоловіка у соціальних мережах почали коментувати, що у власників вимагали цей будинок продати, а тому займання та загибель чоловіка — не випадковість.

Проте нам вдалося з'ясувати, що і будинок, і шість соток землі під ним уже не належать пенсіонерці. Мешканка будинку журналістам одразу зазначила, що нинішній власник усього майна на подвір'ї — Володимир Ковалець, бізнесмен та власник готельно-ресторанного комплексу «Софія». За даними публічної кадастрової карти, земельну ділянку на Грабнику, 8 він оформив на своє ім'я ще у 2014 році.

Зв'язатися з п. Ковальцем не вдалося. За номером телефону, який вказаний як його контактний у реєстрі фізичних осіб-підприємців, зазначили, що він за кордоном. Втім, підтвердили, що будинок на Грабнику, 8 належить саме йому, проте, за проханням попереднього власника, мешканців хати, яким нікуди йти, звідти не виселяли.

До речі, біля будинку на Грабника, 8 — офісний центр, що належить фірмі бізнесмена Ярослава Лащука. Паркан, що обгороджує центр, перекриває від дороги і частину подвір'я на Грабника, 8. Одразу за офісним центром — обласний військкомат.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром