В Острозі відбулася студентська вечірка «ПораПоПарам»

17 Листопада 2017, 11:12
7432

Громадська організація «Територія змін» спільно зі студентами гуманітарного факультету організували атмосферну вечірку для спудеїв «ПораПоПарам»

Студенти зібралися 15 листопада у районному будинку культури.

Уся програма вечора була насичена цікавими іграми та конкурсами. Першокурсники та учасники з VIP-запрошеннями отримали цікаві подарунки, які стануть їм у нагоді в студентському житті. Головними гостями події були студдекан Гуманітарного факультету Владислав Данильченко та засновник ГО «Території Змін» Олег Цимбалістий.

1


 

Упродовж вечора студенти мали змогу поспілкуватися один з одним, попити чаю зі смаколиками та сфотографуватися на фоні прекрасної фотозони.

Ось, що сказав про цю подію головний організатор Олег Цимбалістий: «Команда «Території змін» - це люди, які люблять людей. Студенти це особливі люди, тому ми вирішили привітати їх із днем студента таким способом. А також хотіли змінити уявлення молоді про «класний відпочинок». Сподіваюсь нам це вдалося (посміхається, - авт.). Ми самі молоді та любимо проводити час із молодими людьми, разом розвиватися та ставати кращими. Нам подобаються нові знайомства та просте спілкування». 

2

1

 

Поділилася своїми враженнями від вечірки студентка 2 курсу Іванна : «Вечірка «ПораПоПарам» - це подія, яка пробудила усіх студентів НаУ ОА від осінньої депресії. Громадська організація «Територія змін» змогла створити теплу атмосферу, де кожен почував себе, як у своїй тарілці. На початку заходу я була засмучена та розчарована, але ці чудові люди змогли підняти мій настрій і зробити цей вечір незабутнім. Раджу всім студентам відвідувати подібні вечірки, адже хто як не спудеї ОА повинні брати від життя все найкраще!»

1

1

1

2

1

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024