Острожани просять освітити пішохідні переходи

10 Листопада 2017, 17:25
4142

Петиція про підвищення безпеки дорожнього руху та забезпечення комфортних умов для учасників дорожнього руху з’явилася на сайті «Розумне місто: Острог»​ 2 листопада 2017 року. Її автор – Олег Ширяєв.

«Основною причиною ДТП є погана видимість.Водіям під час настання сутінків та в нічний час доби тяжко помітити пішохода та сам пішохідний перехід, не дивлячись на наявність дорожніх знаків. Встановлення освітлення з використанням новітніх світлодіодних елементів на пішохідних переходах дозволить знизити кількість наїздів та забезпечити освітленість зон пішохідних переходів більш ніж на 30-40%.», - йдеться у тексті петиції.

Автор петиції просить облаштовати пішохідні переходи системами зовнішнього освітлення з використанням новітніх світлодіодних елементів.

ПІДТРИМАТИ ПЕТИЦІЮ

Коментарі
10 Листопада 2017, 20:14
Хотів би ознайомитись з цією петицією в оригіналі.А замітку треба читати між рядками.Між рними написано-є непоганий метод злупити з бьюджета трохи бабла.Схема проста,як закон Ома.Відкат з компанії,яка"виграє тендер".І цей Ширяєв,щось занадто щільно Швондіра в дупу цілувать став за безпеку переходів в Острозі.Ще мене цікавить статистика наїздів автотранспортом на пішеходів по Острозькому районі,зокрема на пішеходних переходах.Також я знайду ринкову вартість того непотрібного світлофора біля ОА і порівняю з вартістю,в яку він обійшовся бьюджету міста.Ширяєв,тобі пора показатись проктологу.
27 Березня 2018, 23:13
Да, я такий...люблю цілувати в дупку усіх, я блогєр....мандіти люблю, фотографувати- це не мішки носити...барига і є барига.
Коментар
23/04/2024 Понеділок
22.04.2024