У Могилянах мерзнуть діти у садочку

09 Листопада 2017, 09:14
4401

Голова Острозької РДА Богдан Турович провів прийом у Могилянах. До керівника району звернулося 10 громадян з різними питаннями.

Зокрема, щодо: освітлення вулиць у селі Черняхів, опалення у дошкільному навчальному закладі ясла-садок «Струмок» Могилянівської сільської ради, встановлення газового лічильника громадянці села Черняхів, надання субсидії на тверде паливо і скраплений газ, виплати надбавок до пенсій та надання матеріальної допомоги на лікування онкохворій жінці.

Найбільше жителів села хвилювало опалення у дошкільному навчальному закладі «Струмок», адже там стоїть старий газовий котел малої потужності, який належним чином не обігріває весь заклад. Богдан Михайлович пообіцяв, що найближчим часом котел замінять.

«Ми замінимо котла і ситуація зміниться кардинально, але тільки повна модернізація дитячого садка, тобто утеплення фасаду, дасть бажаний результат», - каже голова райдержадміністрації.

По закінченню прийому громадян Богдан Турович відвідав Могилянівську загально-освітню школу І-ІІІ ступенів, де тривають роботи по утепленню фасаду, та дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Струмок» Могилянівської сільської ради, де детально ознайомився з наявною проблемою по опаленню. 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024