Міський голова не звільнив Івана Войтова на вимогу острозьких депутатів

02 Листопада 2017, 10:08
3573

На сесії, яка відбулася 31 серпня, депутати подали депутатський запит «Про звільнення директора КП «Водоканал» Івана Войтова».

Група із 8 депутатів подала депутатський запит до міського голови із вимогою звільнити Івана Войтова із посади директора КП «Водоканал» у зв'язку із невиконанням посадових обов'язків та незадовільною роботою комунальних служб міста.

Повноваження приймати на роботу та звільняти осіб, які працюють на в установах підпорядкованих Острозькій міській раді має міський голова. Після розгляду депутатського запиту Олександр Шикер дав письмову відповідь у якій йшлося про те, що Іван Ваойтов залишиться на своїй посаді. У відповіді для депутатів зазначено, що вони не дотрималися відповідної процедури, у зв'язку з цим керівник «Водоканалу»не можу бути звільнений.

Коментарі
02 Листопада 2017, 15:33
Рука руку...
02 Листопада 2017, 16:50
Очевидно наш міський голова дуже &quot;суперечлива&quot; особистість. На початку відповіді депутатам Острозької міської ради вказується, що &quot;міський голова призначає на посади та звільняє з посад керівників відділів, управлінь та інших виконавчих органів влади, підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності відповідних територіальних громад...&quot;<br/>Далі думка мера кардинально змінюється і він пише, що &quot;депутат має право порушувати питання про розпуск органів, утворених радою та звільнення посадових осіб місцевого самоврядування&quot;. Цікаво, з яких це пір Острозький Водоканал став органом місцевого самоврядування? Питання компетентності посадових осіб, що дають відповіді на звернення депутатів....
02 Листопада 2017, 19:30
Ворон-ворону
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром