Ігор Пасічник очолив засідання ради ректорів

29 Жовтня 2017, 13:38
2749

Відбулось засідання ради ректорів закладів вищої освіти Рівненщини під головуванням ректора Національного  університету «Острозька академія» Ігоря Пасічника.

У порядку денному розглядали два питання: підсумки вступної кампанії у 2017 році та  підготовка закладу вищої освіти до роботи в осінньо-зимовий період в умовах дефіциту бюджету, повідомляє rvosvita.org.ua.

У засіданні взяли участь ректори, проректори вищих навчальних закладів Рівненщини, начальник управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації Григорій Таргонський та інші.

Учасники обговорили підсумки вступної кампанії 2017 року та перспективи на 2018 рік. Розглянули  особливості нового Закону України «Про освіту». Поділились досвідом економії на енергозбереженні.

За результатами засідання ухвалено звернутися до Міністерства освіти і  науки України з проханням надати кошти на енергоносії та переглянути тарифи на енергоносії для студентських гуртожитків.

Підсумовуючи, начальник освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський зазначив, що сьогодні абітурієнти та батьки при вступі дивляться на репутацію закладу.  Позитивний імідж, профорієнтаційна робота, популяризація закладу, інформування щодо правил вступу – це основні критерії при виборі закладу вищої освіти.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024