Оженин: тракторист в`їхав у «Хюндай»

23 Жовтня 2017, 16:14
4946

У суботу, 21 жовтня близько 20.00 у селі Оженин тракторист сільсько-фермерського господарства « Хлібний дім» в'їхав у автомобіль марки «Хюндай».

Водій керував трактором «Інтернаціонал» з напівпричіпом-бочкою, який належить МВФ «МИР». В темну пору доби не водій вибрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на автомобіль марки Хюндай, який був припаркований праворуч поблизу узбіччя по ходу руху транспортного засобу, повідомляють острозькі поліцейські.

Внаслідок ДТП постраждав водій трактора. Чоловік отримав закритий перелом лівого плеча зі зміщенням та поверхневу рану тім'яної ділянки голови.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України: Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024