Новини року: найрейтинговіші публікації на Район.Острог

18 Жовтня 2017, 09:41
4942

Редакція Район.Острог 18 жовтня святкує День народження. 18 жовтня 2016 року наше видання запрацювало онлайн і з цього часу щодня без вихідних висвітлює життя Острога і району.

Район.Острог – це видання про життя міста. Його побут. Його атмосферу. Його контекст. Його минуле і теперішнє. Про життя людей у місті, їхні свята і проблеми. Журналісти «Район.Острог» завжди там, де люди, саме у цьому фішка інформаційного ресурсу. Наш девіз: «Тримайте руку на пульсі міста!».

Але Район.Острог – це не одиноке ЗМІ. Ми працюємо у когорті гіперлокальних видань мережі Район.in.ua. Зараз їх є 11 (Район.РожищеРайон.Камінь-КаширськийРайон.ЛуцькРайон.ШацькРайон.ГорохівРайон.КовельРайон.КіверціРайон.Володимир-ВолинськийРайон.Любомль, Район.Маневичі), але на старті ще кілька нових видань.

До першої річниці роботи Район.Острог ми зібрали ТОП-10 найпопулярніших новин на сайті, що вийшли з 18 жовтня 2016 року по 18 жовтня 2017 року, та кількість їх переглядів.

Острожанин зафіксував на фото містичне явище

Острожанин, зробивши нічне фото пам'ятної каплички, розташованої на прибудинковій території, зафіксував містичне явище.

1

 

Гламурна ведуча відзняла передачу про село у Межиріцькому монастирі

Ведуча програми «Ля Село» Олена Мичка разом зі знімальною групою відправилася у Межиріцький чоловічий монастир.

1

 

В Острозі новий керівник поліції

Очільник обласної поліції Валерій Самчук сьогодні, 20 липня, представив особовому складу нового начальника Острозького відділу лейтенанта поліції Едуарда Холода та двох його заступників.


 

В острозьких лісах знайшли рідкісного їстівного гриба

Острозький фотограф Олександр Федорчук знайшов у лісах поблизу Острога та зафіксував на своїх фото рідкісний їстівний гриб Павутинник (фіолетовий).

1

 

«Ви або вмієте добре пристосовуватися, або справді добре живете», – Надія Савченко на зустрічі з острожанами

У суботу, 29 липня, в Острозі відбулася зустріч із Надією Савченко.

На зустріч із народним депутатом завітало не більше 50 містян. «Бачу, острожани дуже аполітичні. Ви або вмієте добре пристосовуватися, або справді добре живете», – пожартувала Надія Савченко.


 

«Коли Юля вперше обернулася та посміхнулася, я повірив у любов із першого погляду», – Тарас Хмарук про знайомство з дружиною

Історія кохання Юлії Вейни (Хмарук) та Тараса Хмарука розпочалася понад 8 років тому, коли молоді люди почали разом навчатися у Національному університеті «Острозька академія» на правознавстві. Нещодавно ж Юлія та Тарас одружилися. Мила, щира та позитивна пара розповіла про знайомство, яскраві стосунки та емоційне весілля.


 

Острозькі одинадцятикласники попрощалися зі школою

У суботу, 24 червня, вечірні вулиці міста заполонила молодь і святково одягнені люди – всі поспішають підтримати випускників, адже тепер вони переступили поріг школи й вступили в доросле життя.

Зі школою прощались 82 випускники Навчальних закладів міста: ЗОШ І-ІІІ ст. №1, ЗОШ І-ІІІ ст. №3 та Острозького НВК «Школа-гімназія І-ІІІ ст.»


 

Кореспондент телеканалу СТБ Дарина Киричок: Саме в Острозі я знайшла себе

Цілеспрямована, гарна, розумна та надзвичайно позитивна випускниця Національного університету «Острозька академія» Дарина Киричок сьогодні працює на телекалналі СТБ. У розмові Дарина поділилася спогадами про студентське життя, Острог та розповіла про те, як потрапила на СТБ.

1

 

Острог часів Другої світової війни

Сьогодні острожани відзначають 72 річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Містяни згадують загиблих героїв тієї війни. Журналісти сайту Район.Острог зробили підбірку фото Острога часів війни.

 

Коментарі
18 Жовтня 2017, 18:06
Вітаю з річницею!<br/>Творіть і розвивайтеся далі!!!
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024