Острозький район посів третє місце за підсумками обласних фізкультурно-оздровчих змагань

15 Жовтня 2017, 16:19
2874

Протягом літа 2017 року на відкритих водоймах Рівненської області відбувалися фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей, які мали назву - «Школа плавання».

За їх підсумками працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради відзначили найактивніших учасників. Острозький район в такому заході зумів посісти третє місце, пише сайт 0362.ua з посилання на прес-службу «Спорт для всіх».

Для того, щоб відзначити призерів, організатори «Школи плавання» вирушили до НВК «Межиріцька ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ». Тут представнику сектору молоді та спорту Острозької райдержадміністрації вручили дипломом, кубок та призи.


 

Окрім цього, за хорошою традицією, для місцевих школярів відбувся фестиваль здорового способу життя. Під час нього, команди з хлопців та дівчат, змагалися між собою в спортивних естафетах, використовуючи при цьому спеціальний спортивний інвентар. Це були різноманітні м’ячі, ключки, обручі та багато іншого. Попри те, що змагання відбувалися в достатньо товариському дусі, переможець повинен бути тільки один. Цього разу першою стала команда «Бедрик», а горді птахи «Орли» та «Сокіл» посіли друге і третє місце.


 

Під час нагородження організатори відзначили всіх переможців та призерів фестивалю, а пам’ятні сувеніри від Відділення Національного олімпійського комітету України дісталися всім учасникам.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024