Острозький військовий ліцей прийняв у свої ряди 67 новобранців

15 Жовтня 2017, 12:12
9963

Напередодні свята українського козацтва, Дня захисника України та Покрови Пресвятої БогородиціОстрозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» відзначав 17-ту інавгурацію ліцеїстів І курсу.

Урочиста мить розпочалась з виносу прапора ліцею, спільного виконання державного гімну. Цьогоріч, до родинного кола прийнято 67 новачків.

На дійство  завітали почесні гості, батьки, друзі, випускники, вчителі, військовослужбовці. Усі бажали винуватцям свята старанно дотримуватись слів проголошеної клятви, отримати міцні знання, гарний військовий вишкіл.

1

 

«Військовий ліцей випускає загартованих, високоосвічених професіоналів оборонної сфери. Ліцей – іміджеутворюючий заклад. Гордість не тільки Острога, а й України. І я переконаний, що хлопці не помилились з вибором, бо тут вони знайдуть і знання, і виховання, і патріотизм, і, можливо, майбутню професію», – зазначив очільник освіти Рівненщини.


 

Студентам Острозького обласного ліцею-інтернату є чим пишатися, бо у складний для країни час, випускники цього закладу – опора і надія держави. Багато хто з них, і до сьогодні, захищають нашу Україну у зоні АТО. А дехто присвятив своє життя служінню Батьківщині.

Після церемонії складання урочистої клятви на вірність Вітчизні кожен ліцеїст отримав знаковий подарунок.

Завершилися урочистості святковим концертом.



 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024