Фінансовий радник урядів Європи розпочав сертифікатну програму в Острозі

11 Жовтня 2017, 19:00
2595

У середу, 11 жовтня, в Острозькій академії усі охочі розпочали проходження сертифікатної програми з «Бізнес-адміністрування». 

Курс викладає доктор Елайджа Морган. Програма триватиме протягом 3 днів з 11 по 13 жовтня. «Бізнес-адміністрування» розраховане на осіб, що зацікавленні в бізнесі та розуміють англійську, адже курс викладається повністю англійською мовою.

«Викладач курсу дуже позитивний. Він не втомлює і постійно намагається зацікавити аудиторію. Мені імпонують такі інтерактивні заняття. Доктор Морган старається підлаштуватись до нас, тому, коли ми щось не розуміємо, то він перефразовує іншими словами», - поділилася своїми враженнями учасниця сертифікатної програми, студентка Дарина Іщук.

Доктор Елайджа Морган раніше працював в якості головного фінансового аналітика в Міністерстві оборони США, НАТО та Державному департаменті США, а також у галузі корпоративного бізнесу. На даний час він є постійним консультантом та фінансовим радником урядів, банків та інших інституцій ряду європейських країн. Його часто запрошують з доповідями та семінарами в університети по всьому світі.

Нагадаємо, доктор Морган приїздить до Острога вже вдруге. Минулого року він також викладав курс для студентів.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024