Презентація книги Остапа Дроздова в Острозі пройша у затишній атмосфері

05 Жовтня 2017, 16:15
3876

У вівторок, 3 жовтня, острожани відвідали презентацію нової книги Остапа Дроздова «Роман №2». Зустріч відбулася у приміщенні Острозької районної бібліотеки.

Остап Дроздов – український журналіст, піонер суб’єктивної журналістики в Україні.

Аудиторія на презентації книги була невеликою, близько 25 чоловік, проте, зустріч пройшла в затишній, теплій атмосфері. Присутні розмовляли не тільки про книгу, але й про наболілі проблеми нашої держави.

«Хтось може проклинати теперішній морок за підвищення пенсії на вісім гривень. І має на це підстави. Чому це замовчувати? Треба просто говорити з країною,  як із людиною, і моя країна  тут є особою. Вона є істотою, і коли вона заслуговує, то ти  просто обіймаєш і любиш її. Цей текст закінчується словами: «Я звідси нікуди не поїду, тому що я хочу бути  тут. Коли моя країна знайде мене, щоби полюбити», – розповів Остап Дроздов під час презентації, повідомляє Острог.Інфо.

Роман пана Дроздова вийшов у «Видавництві Анетти Антоненко» на початку травня. Дії у романі розгортаються від початку ХХ століття до «дня завтрашнього» на території Львова та Австралії.


 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024