В Острозі показали виставу, що надихає жити

21 Вересня 2017, 11:30
2663 Джерело: Фото: Олександр Майструк

У середу, 20 вересня, в Острозі поставили виставу "Розмова, якої не було".

Рівненський академічний український музично-драматичний театр привіз до Острога виставу "Розмова, якої не було". Режисером-постановником твору є Ігор Ніколаєв. За його словами:  "Це вистава про справжню чоловічу дружбу і, безумовно, любов до життя. Присвячую її Олександру Терехову". 

Глядачі переглядали твір у культурно-мистецькому центрі Острозької академії.

"Образи змінювались моментально. В один момент дійові особи говорять з грузинським акцентом про щось смішне, а в інший вони вже сумні. Були дуже гарні жарти. Найкращий жарт був про те, як один з персонажів закохався у 5 класі", - розповіла студентка Ілона Боврига.

Це сучасна вистава, у якій лише декілька дійових осіб. Два чоловіки зустрілися на межі життя та смерті. Вони ведуть бесіду протягом усього дійства. 

"Мені сподобалася майстерна акторська гра. Дивовижно, що всього 2 актори можуть захопити увагу всього залу. Кожну хвилину головні персонажі змінювали свої образи. Я взагалі люблю відвідувати вистави саме Рівненського музично-драматичного театру. Враження залишились лише позитивні", - поділилася своїми враженнями глядачка Анастасія Фещук.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39