Острозькі школярі зіграли в Що? Де? Коли?

17 Вересня 2017, 11:37
2944

У п`ятницю, 15 вересня, в актовій залі Острозької ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 з нагоди Дня фізичної культури і спорту відбувся уже третій традиційний міжшкільний турнір Що? Де? Коли?

За першість в інтелектуальній грі на спортивну тематику змагалися 8 команд учнів 10-11 класів навчальних закладів Острога. Кращі результати показала команда «Камуфльовані вітрила» вихованців Комунального закладу «Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» Рівненської обласної ради.

- Гра була цікавою та креативною. Відповідаючи на питання, нам потрібно було показати наскільки добре ми орієнтуємося в сучасних тенденціях та історії спорту. Звісно допомагало знання іноземних мов і, звичайно, аби відповісти правильно на деякі питання, потрібно було задіяти логічне мислення. Думаю, окрім інтелектуального багажу, перемогти нам допомогло наше налаштування, адже йдучи на гру, ми були впевненні, що здобудемо призове місце, – прокоментував Ілля Матвєєв, учень 11 – Б класу, 2 курсу КЗ «Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою», учасник команди переможця.

Оцінювало знання учнів компетентне та справедливе журі. Зокрема, начальник Острозького міського відділу з питань молоді та спорту Анастасія Бондарчук, директор Острозької дитячо-юнацької спортивної школи Сергій Штундер, методист відділу освіти виконкому Острозької міської ради Тетяна Слободян.




 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024