Острозькі школи готові до нового навчального року

27 Серпня 2017, 15:42
3321 Джерело: voostrog.at.ua

З метою оцінки готовності навчальних закладів міста до нового навчального року 16 серпня представниками органів міської влади, за участі працівників окремих служб міста та батьківської громадськості провели огляд стану готовності навчальних закладів до роботи у новому навчальному році.

В ході огляду члени комісії відмітили значний обсяг робіт, проведених у навчальних закладах, та якісну їх підготовку до роботи у новому навчальному році, повідмляє сайт voostrog.at.ua.

У загальноосвітніх навчальних закладах проведено поточні ремонти: впорядковано адміністративні приміщення, коридори, котельні, приміщення харчоблоків та обідніх залів, класні кімнати. На даний час продовжуються роботи по капітальному ремонту приміщення №1 Острозького НВК «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія» (капітальний ремонт харчоблоку з заміною електричних плит) які планується завершити у найкоротші терміни.

У дошкільних навчальних закладах якісно відремонтовано групові кімнати, коридори та адміністративні приміщення, здійснено благоустрій прилеглої території. Частково поновлено меблі та посуд у групових кімнатах.

У Острозькому ДНЗ №1 «Ромашка» відремонтовано підлогу у групових кімнатах, кабінетах та на коридорі. Облаштовано новий спортивний майданчик у філії дошкільного закладу, що по вул. І.Вишенського.

У Острозькому ДНЗ №2 «Веселка» відремонтовано підлогу на коридорі І поверху, проведено частковий ремонт стелі коридору ІІ поверху.

Готова до прийому юних спортсменів і Острозька дитячо-юнацька спортивна школа.

Окремо слід відмітити активну участь батьків у проведенні ремонтних робіт та підготовці закладів до нового навчального року.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024