Дамба - місце де живе «Бардак»

18 Серпня 2017, 13:07
4903

Район.Острог продовжує рубрику «Де живе Бардак». Ми продовжуємо шукатимемо ту примарну істоту скрізь, де тільки можна в межах рідного міста та району.

На жаль, купи сміття дуже просто знайти на одному з улюблених місць відпочинку острожан - водосховище ХАЕС. Багато хто з містян не має культури відпочинку на природі та не знають, що сміття, яке утворюється в наслідок їхнього відпочинку потрібно прибирати з території лісу (річки) та викидати в спеціально облаштовані сміттєві баки. У разі, якщо таких немає на території лісу, сміття можна викинути у баки в місті.

«Всім привіт ! В черговий раз хочеться показати як відпочивають острожани. Це ліс біля водосховища, вірніш невеличка частина, може метрів тридцять, на весь ліс, мабуть, пам'яті пристрою не вистачить. Одне не розумію - ті хто смітить потім ще раз приїздять туди само на пікнік? Бо може в них така собі естафета - загадив місце - передав іншому, а сам пішов гадити інше», – ділиться Валерій Тарабащук у спільноті «Острог - місто очима мешканців»

Обурення Валерія підтримують і інші острожани, адже всі там відпочивають, а проводити час у смітті чи прибирати після когось не хочеться.









 

Коментарі
18 Серпня 2017, 19:25
Тема актуальна, але неуцтво на сайті - це нормально? &quot;Бардак&quot; у ваших журналістських головах, українською - &quot;безлад&quot;. Навчіться вичитувати текст або заплатіть тому, хто це вміє робити.<br/>Що таке Хмельницьке водосховище? Гугл не знає... Є або Нетішинське водосховище, або ставок-охолоджувач Хмельницької АЕС.<br/>Мені цікаво одне: хто вам, тупакам, зарплату платить?
20 Серпня 2017, 18:00
мене обурює назва рубрики. &quot;безлад&quot; чим вам не підійшов?<br/>ваш сайт теж треба було б назвати район. острог. бардак.<br/>нема слів.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром