Що чекає на гостей фестивалю у Новомалині?

05 Серпня 2017, 10:19
3518

Театралізоване дійство, презентація козацьких бойових мистецтв, хороводи та співанки навколо ватри, майстер-класи, ярмарки та етнодискотека - Отрожчина запрошує на молодіжний етнофестиваль «Новомалинська Любава».

Дійство відбудеться 6 серпня в селі Новомалин.

Гостей фестивалю чекає подорож-екскурсія екологічною стежкою «Заплавою річки Збитинка» Національного природного парку «Дермансько-Острозький».

А ще присутніх розважить мозаїка майстер-класів різних спрямувань. Любителям спорту - із скелелазіння, скандинавської ходьби, катання на катамаранах та майсер-клас від козака-характерника. Шанувальникам народного мистецтва - виготовлення вишитих оберегів, ляльки-мотанки, виробів хенд мейд, гончарства, соломоплетіння та рогози.

Чоловікам сподобаються козацькі забави та майстер-клас з рукоборства від заслуженого майстра спорту Олега Жоха, шестиразового чемпіона світу, семиразового чемпіона Європи, шестиразового володаря Кубка Світу.

На Новомалинському ярмарку можна буде придбати вироби народних умільців, хенд мейд, картини, мед, чай та багато іншого. А господині Острожчини пригощатимуть присутніх національними стравами.

Для тих, хто бажає приїхати в село Новомалин в переддень або лишитись на ночівлю після фестивалю, можливе розміщення у місцевих жителів. З питань поселення звертатись до секретаря Новомалинської сільської ради Манько Оксани Анатоліївни за тел. 0976764870. Також на території фестивалю діятиме наметове містечко.

ПРОГРАМА ФЕСТИВАЛЮ

ЯК ДОЇХАТИ?


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024