«На часі»: смачні огірочки по-корейськи від острожанки Тетяни

04 Серпня 2017, 17:58
5809

Острожанки активно готуються до зими - консервують огірки, кабачки та інші сезонні овочі та фрукти. Але інколи, виникає бажання спробувати якийсь новий цікавий рецепт. Саме таким, з читачками сайту «Району.Острог» у рубриці «На часі» ,поділилася острожанка Тетяна Пащук.

Якщо ви теж маєте цікавий рецепт та готові ним поділитися, тоді пишіть на нашу електронну адресу: [email protected] 

«Спробувала такі огірочки 2 роки тому, колега принесла на роботу. Смак дуже сподобався, і те, що можна використовувати великі огірки, які не підходять для маринування, тому і вирішила знайти такий рецепт в Інтернеті. В минулому році я і моя родина почали роботи такі огірки й вони стали улюбленою стравою на всю зиму. В цьому році вже також чимало баночок відправились до погреба», – пише Пані Тетяна.

Ви заінтриговані? Тоді швидше знайомтеся із рецептом цих чудо-огірочків.



Огірки по-корейськи на зиму

Такий салат на зиму можна зробити як з молодих огірочків, так і з перерослих. Перерослі огірки в цьому випадку потрібно почистити.

Складові:

  • Огірки 2 кг
  • Морква 500 гр
  • Цукор 0,5 ст.
  • Сіль 50 гр
  • Рослинна олія 0,5 ст.
  • Оцет 9% 0,5 ст.
  • Приправа для корейської моркви 1 пачка (10 гр)
  • Часник 1 ст. л. пропущеного через прес

Приготування:

Моркву добре мию, чищу і натираю на тертці для корейської моркви. Огірки теж мию, які перерослі ще і чищу. Ріжу на четвертинки, кому подобається можна кружальцями (на смак це не вплине :). Додаю огірки до моркви. Кладу в овочі цукор і сіль Наливаю олію і оцет. Приправляю приправою для корейської моркви. Видавлюю чищений часник через прес. Все добре перемішую, закриваю кришкою і залишаю на чотири години.

По закінченню часу, перекладаю салат в стерилізовані банки. Тепер уже стерилізую банки з салатом. Півлітрові банки стерилізую 10 хвилин в киплячій воді. Відразу закриваю банки щільно кришками, даю охолонути і прибираю в льох. Взимку дістаємо баночку з хрустким гострим салатом і насолоджуємося.

 

Коментарі
05 Серпня 2017, 00:45
По-корейськИ! Тупаки, ви вже можете знайти редактора?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024