«Ви або вмієте добре пристосовуватися, або справді добре живете», – Надія Савченко на зустрічі з острожанами

29 Липня 2017, 15:50
6939

У суботу, 29 липня, в Острозі відбулася зустріч із Надією Савченко.

На зустріч із народним депутатом завітало не більше 50 містян. «Бачу, острожани дуже аполітичні. Ви або вмієте добре пристосовуватися, або справді добре живете», – пожартувала Надія Савченко.


 

Зустріч розпочалася зі спілкування з Марією Волинською (справжнє прізвище Махновець), поетесою, громадським діячем, ініціатором проведення різноманітних заходів на підтримку визволення Надії Савченко та інших політичних в'язнів.

Марія Волинська
Марія Волинська

 

Політик завітала до Острога з мамою та сестрою. Каже: крім роботи, хоче з сім'єю трохи відпочити в гарному історичному місті.

У колі сім'ї: Надія Савченко в центрі, праворуч мама Марія Савченко
У колі сім'ї: Надія Савченко в центрі, праворуч мама Марія Савченко

 

На зустрічі йшлося про сучасну політичну систему, реформування усіх сфер суспільного життя. Згадувала політик також про свою політичну силу «Громадсько-політична платформа Надії Савченко».

Наприкінці всі охочі могли поставити Надії Савченко власні запитання. Зокрема острожан цікавило, якими будуть її перші кроки в разі обрання на посаду президента, що робити з масовим безробіттям молоді та як швидко закінчити АТО. Жителі Острозького району, які теж приїхали на зустріч, порушували питання про проблемну церкву у Бадівці. «Я вірю в Бога, та не вірю в церковних ієрархів. Єдине, що знаю, людям не можна нав'язувати віри», – прокоментувала ситуацію пані Савченко.

Насамкінець усі охочі отримали в подарунок книгу Н. Савченко «Сильне ім'я Надія» та автографи. 


 

Далі буде...

 

Автор: Галина МАКСИМЧУК

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024