Голова Державної казначейської служби відвідала Острожчину з робочим візитом

26 Липня 2017, 12:46
Глава Держказначейства Тетяна Слюз 4292
Глава Держказначейства Тетяна Слюз

9 липня 2017 року Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз із робочим візитом перебувала на Рівненщині.

Перебування посадовця на Острожчині розпочалося з проведення наради в актовій залі Національного університету «Острозька академія» з розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів Острозького району та м. Острог за участю голови Острозької районної державної адміністрації Туровича Б.М., заступника голови Острозької районної ради Дем’янчук Н.Г., першого заступника голови Острозької міської ради Логвін О.А. Також були запрошені керівники та головні бухгалтери установ і організацій,  голови сільських рад.

Під час  наради очільниця Казначейства наголосила на змінах у законодавстві, нововведеннях у бухгалтерському обліку та при поданні звітності, анонсувала перспективи розвитку бюджетної сфери, відзначила зміни в політиці безпеки та захисту інформації в Держказначействі та розповіла про проведені заходи з метою підвищення рівня захисту інформаційних ресурсів в інформаційно-телекомунікаційній систем і Державної казначейської служби України. Тетяна Слюз також акцентувала увагу присутніх на перевагах системи дистанційного обслуговування клієнтів з використанням засобів електронного цифрового підпису та сучасних інформаційних технологій, що дає можливість розпорядникам бюджетних коштів працювати в режимі реального часу та не витрачати даремно власні ресурси.

Після закінчення наради голова Казначейства зустрілась з ректором Національного університету «Острозька Академія» професором, Героєм України Ігорем Пасічником, з яким обговорено питання функціонування системи дистанційного обслуговування (Національний університет «Острозька Академія» один з перших клієнтів, підключених в Рівненській області). Крім того, під час зустрічі розглянуто можливості співпраці при проходженні практики студентами університету та працевлаштування випускників академії в органах Казначейства області.

Також представниця відвідала приміщення Управління Державної казначейської служби України в Острозькому районі. Під час спілкування з казначеями обговорено законодавчі нововведення, що вплинули на роботу Казначейства, а також основні питання щодо обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів на місцевому рівні.

Також Тетяна Слюз завітала в дитячий санаторно-курортний комплекс «Країна Мрій», що знаходиться у с. Межиріч Острозького району, де відпочивають діти казначеїв Донецької області. У закладі посадовець ознайомилась з програмою перебування та умовами проживання дітей.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024