Пункту габаритно-вагового контролю для вантажівок у Вельбівно не буде

22 Липня 2017, 14:58
5279

У п'ятницю, 21 липня, на виїзній нараді керівників міста та району та представників автодорожніх служб обговорювалося питання встановлення пересувного пункту габаритно-вагового контролю в Острозькому районі.

Заступник начальник відділу державного контролю «Укртрансбезпеки» Анатолій Манзюк розповів, що місце під встановлення габаритно-вагового контролю має бути спеціально обладнане. Має бути місце для з'їзду транспорту та спеціальний майданчик (7 м завширшки та 150 м завдовжки). А у Вельбівно території, яку можна було б переобладнати під відповідні вимоги немає.

Схема-зразок
Схема-зразок

 

У ході наради розглядали декілька можливих місць для розміщення пересувного пункту вагового контролю, а саме в на перехресті в с. Вельбівно та на виїзді з міста Острог біля ДП «Держлісгосп». Обдивившись та обговоривши дані місця, учасники наради прийшли до висновку, що найкраще


підходить територія на дамбі між Острогом та Вельбівно.

Віталій Ундір зазначив, що завдяки цій нараді стало зрозуміло, де можливо встановити пункт габаритно-вагового контролю, та що для цього потрібно, тому тепер можна вести конструктивний та обґрунтований діалог на цю тему надалі.

І міська і районна влада готові виділити кошти для облаштування місця під вагово-транспортний контроль, адже це допоможе уповільнити процес руйнування доріг.


 

У нараді взяли участь заступник голови Рівненської облдержадміністрації, депутата обласної ради Віталій Ундір, голова Острозької райдержадміністрації Богдан Турович, голова Острозької міської ради Олександр Шикер, заступника міського голови Анатолій Лисий, представники служби автомобільних доріг Рівненщини та національної поліції.

Нагадаємо, що клопотання про встановлення стаціонарного пункту габаритно-вагового контролю в с. Вельбівно до керівництва Рівненської області та служби автомобільних доріг Рівненщини подав депутат Рівненської обласної ради Віталій Ундір.


 

1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024